Wierook etherische olie | Biologische Frankincense etherische olie | Vanaf 100ml

Vanaf: 16,22

Available Options

InhoudPrijs ex btwHoeveelheid 
100 ml16,22 excl. BTW
500 ml61,64 excl. BTW
1 liter104,48 excl. BTW

Heeft u een grotere maat of hoeveelheid Wierook etherische olie nodig, mail ons gerust.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Boswellia Serrata Oil

bionische etherische olie keurmerk
keurmerk
duurzaam

INCI: Boswellia Serrata

KWALITEIT: Puur, Biologisch en Compleet

HERKOMST: India

WINNING: Hydro – Waterdamp destillatie

PLANTDELEN: Hars

FAMILIE: Burseraceae

Noot: Basis noot

GEUR: Harsige en kruidige geur

KLEUR: Licht geel

CAS Nr: 97952-72-2

Fema Nr: 2816

EINECS Nr: 308-366-6

Onze biologische Wierook etherische olie is verkregen door waterdamp destillatie van het gedroogde sap, de hars, van de Boswellia Serrata boom. Deze bomen komen voor in India. Hier krijgen de vruchten veel zonuren.

Wierook is een van de meest majestueuze in de aromatherapie. Ook wordt de olie veel in verzorgingsproducten en de parfumindustrie gebruikt.

Voordelen Wierook etherische olie

De grootste kracht van Wierook essentiële olie is dat haar kracht om lichte pijn en ontstekingen die verband houden met hoofdpijn en algemene spierspanning te verminderen. Ze verdiept de ademhaling en vermindert slijm.

Wierookolie bevat antimicrobiële voordelen en vernietigt schadelijke ziektekiemen en bacteriën bij contact, zowel op het lichaam als op oppervlakken in het hele huis.

Ook in de Ayurvedische geneeskunde is Wierook olie een bekende. Ze is onstekkingsremmend, antiseptisch, mogelijk anti-tumoraal, antidepressivum en immuun stimulerend.

Door de samentrekkende werking wordt de olie veel in anti-rimpelcrèmes gebruikt. Zee geschikt voor de oudere huid! De wonderende werking helpt bij kleine wondjes, littekens en zweertjes kalmeert en heelt ze de huid.

De geur van Wierook kalmeert bij onrust en stress. Ze opent de ziel voor nieuwe verbanden en mogelijkheden te zien. Ze slaat, als het ware, een brug tussen de materiële en de spirituele wereld.

SPECIFICATIES

Wierook olie wordt door haar aardende werking veel verwerkt in parfums, eau-de-cologne, toiletverfrisser, meditatie stenen, anti-rimpelcrème, dagcrème oudere huid, bodybutter, zalf voor zweertjes en wondjes, zeep, badolie en wasmiddel.

Op de huid geldt een dosering van 8 % van het totaal product.