Kokos Olie | Biologische Gefractioneerde KokosOlie | Vanaf 1 Liter

Vanaf: 24,91

Available Options

InhoudPrijs ex btwHoeveelheid 
Liter24,91 excl. BTW
2,5 Liter49,83 excl. BTW
5 liter89,69 excl. BTW
10 Liter168,61 excl. BTW

Heeft u een grotere maat of hoeveelheid Kokos olie nodig, neem dan direct contact met ons op.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , ,

Cocos Nucifera Oil

bionische etherische olie keurmerk
keurmerk
duurzaam

INCI: Cocos Nucifera  (Kokos) Oil

KWALITEIT: Puur, Biologisch en Gefractioneerd

HERKOMST: Filipijnen

WINNING: Koude persing

PLANTDELEN: Vruchtvlees (Kopra)

FAMILIE: Arecaceae

GEUR: Neutraal

KLEUR: Helder

CAS: 73398-61-5 

EINECS Number: 277-452-2

Kokos olie is een koudgeperste olie het gedroogde vruchtvlees van de Kokosnoot. Deze zijn afkomstig van de palmbomen in de tropische Filipijnen. Hier is de temperatuur nooit onder de 15 graden.

Eén boom kan tot wel 100 vruchten opleveren. De koudgeperste olie wordt vervolgens ontgeurd en vloeibaar gemaakt, zonder dat de werkzame stoffen verloren gaan. Hierdoor is de Kokos olie direct als massage- of huidolie te gebruiken.

Voordelen Kokos olie

Kokosolie heeft een unieke samenstelling onverzadigde vetzuren. Kokosolie is bruinend, maakt de huid soepel, verzacht, hydrateert en is hydraterend.

Naast gezonde voeding is de olie ook te gebruiken als lichaams- en haarverzorging. Kokos olie is een bron van antioxidanten en vitamine E die het huidverouderingsproces tegengaat. De olie trekt makkelijk in de huid.

SPECIFICATIES

Werkzame stoffenHoeveelheid
Laurinezuur44 – 50%
Myristinezuur16 -20%
Palmitinezuur8 – 12%