Castor Olie | Biologische Castor Olie | Vanaf 1 Liter

Vanaf: 14,02

Available Options

InhoudPrijs ex btwHoeveelheid 
Liter14,02 excl. BTW
2,5 Liter27,04 excl. BTW
5 liter46,88 excl. BTW
10 Liter88,13 excl. BTW

Heeft u een grotere maat of hoeveelheid Castor olie nodig, neem dan direct contact met ons op.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , ,

Ricinus Communis Oil

bionische etherische olie keurmerk
keurmerk
keurmerk

INCI: Ricinus Communis (Castor) Oil

KWALITEIT: Puur, Biologisch en Compleet

HERKOMST: India

WINNING: Koude persing

PLANTDELEN: Noten

FAMILIE: Euphorbeacea

GEUR: Geurloos

KLEUR: Helder 

CAS: 8001-79-4

FEMA Number: 2263

EINECS Number: 232-293-8

Castor Oil wordt koudgeperst uit de Castor zaden. Deze leveren een dikke olie die vol met essentiële vetzuren zitten die nodig zijn om een gezonde huid te behouden.

Voordelen Castor olie

Castorolie bevat een hoge waarde omega 6 en omega 9. De olie is geschikt om wimpers, wenkbrauwen, nagels, nagelriemen, haar en de huid te voeden en revitaliseren. Ricinusolie is voedend en conditionerend voor natuurlijk mooi, glanzend en hersteld haar dat zowel hydrateert als voedt.

SPECIFICATIES

Werkzame stoffenHoeveelheid
Ricinolzuur (Omega 9)90 – 95%
Linolzuur C18:2 (Omega 6)4 – 5%