Avocado Olie | Biologisch & Koudgeperst | Vanaf 1 Liter

Vanaf: 40,03

Available Options

InhoudPrijs ex btwHoeveelheid 
Liter40,03 excl. BTW
2,5 Liter81,46 excl. BTW
5 liter146,88 excl. BTW
10 Liter275,67 excl. BTW

Heeft u een grotere maat of hoeveelheid Avocado olie nodig, neem dan direct contact met ons op.

Artikelnummer: N/B Categorieën: , Tags: , , ,

Persea americana Oil

bionische etherische olie keurmerk
keurmerk
keurmerk

INCI: Persea americana (Avocado) Kernel Oil

KWALITEIT: Puur, Biologisch en Compleet

HERKOMST: Mexico

WINNING: Koude persing

PLANTDELEN: Noten in de vrucht

FAMILIE: Lauraceae

GEUR: Lichte avocado geur

KLEUR: Groengeel 

CAS: 8024-32-6 ; 8007-72-5

EINECS Number: 232-428-0

Avocado olie is een biologische, koudgeperste plantaardige olie. De olie wordt geproduceerd van de vruchten van de Avocado boom. Deze boom komt voor in het Middellands Zeegebied waar de vruchten veel zonuren krijgen.

Voordelen Avocado olie

Avocado olie heeft een uitgebalanceerde verhouding vetzuren met omega 6 en 9 als belangrijkste bron. Dit geeft de olie haar huidregerende eigenschappen. De olie trekt diep in de huid zonder een vettig gevoel over te laten. Ideaal voor een vochtinbrengende crème.

Door het hoge gehalte vitamine E is de Avocado olie een goede olie tegen huidveroudering. De olie hydrateert en verzacht de droge huid. De ontstekingsremmende eigenschappen helpen bij irritatie, roodheid en jeuk.

Deze olie heeft ook UV beschermende eigenschappen, hierdoor kan ze goed gebruikt worden om zelf zonnebrand crème te maken. Ze heeft van nature een SPF van 15.

SPECIFICATIES

Werkzame stoffenHoeveelheid
Palmzuur C16:010 – 25%
Palmitoleïnezuur C16:1 (Omega 7)2 – 8 %
Oliezuur C18:1 (omega 9)60 – 80%
Linolzuur C18:2 (Omega 6)7 – 20%