Eucalyptus essentiële olie | Biologische Eucalyptus etherische olie | Vanaf 100ml

Vanaf: 11,41

Available Options

InhoudPrijs ex btwHoeveelheid 
100 ml11,41 excl. BTW
500 ml43,36 excl. BTW
1 liter73,49 excl. BTW

Heeft u een grote maat of inhoud nodig van de Eucalyptus olie, mail of bel ons gerust!

Eucalyptus Globulus Oil

bionische etherische olie keurmerk
keurmerk
duurzaam

INCI: Eucalyptus Globulus

KWALITEIT: Puur, Biologisch en Compleet

HERKOMST: Australië

WINNING: Waterdamp destillatie

PLANTDELEN: Bladeren

FAMILIE: Myrtaceae

Noot: Topnoot

GEUR: Sterk, frisse, kamfer-achtige geur

KLEUR: Helder tot lichtgeel

CAS Nr: 8000-48-4 ; 84625-32-1

Fema Nr: 2466

EINECS Nr:  283-406-2

Onze biologische Eucalyptus etherische olie is verkregen door waterdamp destillatie van de bladeren van de Eucalyptus boom. Deze boom komt voor in Australië, op het eiland Tasmanië. Hier groeien ze in het wild bij de Aboriginals en krijgen de bomen veel zonuren.

Eucalyptus is een echte bekende in de aromatherapie. Ze wordt veel bij verkoudheid en koorts ingezet.

Voordelen Eucalyptus etherische olie

De grootste kracht van Eucalyptus essentiële olie is haar werking tegen infecties. De olie bestrijdt zowel bacteriële als virale infecties. Hierdoor is ze een goede luchtzuiveraar. Ze maakt de bacteriën, virussen en schimmels in de lucht onschadelijk. In het lichaam doet de olie de rode bloedlichaampjes activeren zodat de longen meer zuurstof opnemen.

Eucalyptus olie is anti-bacterieel, virusdodend, ontstekingsremmende, koortsverlagend/ verkoelend, schimmeldodend, pijnverdovend, luchtzuivering, stimuleert de doorbloeding en het immuunsysteem.

Eucalyptus geeft je de moed om je eigen verantwoordelijk op te pakken. Ze biedt helderheid, ondersteunt het logisch nadenken en het concentratievermogen.

SPECIFICATIES

Eucalyptus olie wordt door haar immuun stimulerende werking en haar werking voor de luchtwegen veel verwerkt in verkoudheidsbalsem, voetschimmelcrème, toiletverfrisser, ziektekamer reiniger, zeep, massage- en badolie en wasmiddel.

Op de huid geldt een dosering van 10% van het totaal product.